Welkom bij Hérojo print


Bij Hérojo print kunt u terecht voor al uw drukwerk, relatiegeschenken en bedrijfskleding. 
Helaas staat nog niet alles op de website en kunnen wij onmogelijk alle aantallen en mogelijkheden plaatsen, wilt u toch een aantal wat niet staat vemeld op de website, of bent u op zoek naar extra mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op via Info@herojo.nl of 06-33267630

Wij zeggen altijd: alles wat te bedrukken is kunnen wij u in voorzien, of het nu gaat om 1 stuk of 50.000 stuks!

 

 

Merchandising

Onder het kopje Merchandising vind u exclusieve merchandising van diverse artiesten. T-shirts, fansjaals, kalenders en cd's met de naam of spreuk van de desbetreffende artiest. 
Deze producten worden regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen.

Op onze website bieden wij exclusieve merchandising aan. Dit houd in dat wij de enige gerechtmatige verkoper zijn van de artikelen welke u onder het kopje Merchandising vindt.
U vind de merchandising dus nergens anders.

Ben je zelf artiest en wil je de merchandising door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Drukwerk

Momenteel word onze webshop nog gevuld met alle drukwerk artikelen. Staat het artikel van uw keuze er (nog) niet bij, neemt u dan contact met ons op via Info@herojo.nl of 06-85461438.

Heeft u een nieuwe poster nodig, een visitekaartje of spandoek? Op onze webshop vind u veel van deze producten terug. Van een pen tot aan een reclamebord, u kunt hier voor bij ons terecht. Voor grotere oplages maken wij graag een voordelige offerte zodat u steeds verzekerd bent van goedkoop drukwerk.

Zo hebben wij natuurlijk ook de visitekaartjes in ons bestand zitten. Nette, strakke kaartjes die wij desgewenst ook voor u kunnen ontwerpen. Voor goedkope vistiekaartjes kunt u dus altijd een beroep op ons doen.

Ontwerp

Onze producten zijn allemaal exclusief ontwerp. Desgewenst kunnen wij voorzien van een proffesioneel ontwerp. Hiervoor word een meerprijs gevraagd tussen de €7,50 euro en €34,50 euro. Neemt u hiervoor gerust cotact met ons op, altijd vrijblijvend!

Contact

U kunt ons als volgt bereiken:

Mail:         info@herojo.nl

Telefoon:  06-33267630

                06-86077313

Website:   www.herojo.nl